Ook dit jaar hebben wij een heerlijk kerstmenu samengesteld en een aantal mooie kerstpakketten gemaakt.

Kerstmenu

Geniet deze kerst van een heerlijke luxe borrelplank, een mooie rode wijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer en als afsluiter een doosje met zoete lekkernijen. Vanaf 2 personen te bestellen. LET OP: Wij bezorgen op 23 en 25 december. Wilt u het kerstmenu voor 24 of 26 december, laat deze dan de dag van te voren bezorgen, al onze borrelplanken kunnen prima een dag bewaard worden.

Bestel het kerstmenu door HIER te klikken of via het kopje ‘onze planken en dranken’. Naast ons kerstmenu zijn ook al onze andere borrelplanken en bijgerechten te bestellen voor kerst, met uitzondering van de mixplank amusehapjes en Bruschetta mixplank.

Kerstpakketten

Verwen je werknemers en of zakenrelaties met een mooi en uniek kerstpakket! Kies uit één van onze standaard kerstpakketten of stel er eentje samen. Hap&Slok heeft kerstpakketten voor ieder gewenst budget en aantal. Wij denken graag met u mee en maken ook kerstpakketten op maat.

Ook hebben wij 2 kerstpakketten in samenwerking met Biercheque gemaakt. Een uniek kerstpakket met lekkere hapjes, een kerstbier en een Biercheque. Te verkrijgen in klein en groot formaat. Zie afbeeldingen hieronder. Heeft u hier interesse in? Stuur ons dan een mailtje of kom langs in de winkel.

€35,00 – Biercheque waarde €15,00
€50,00 – Biercheque waarde €25,00

Hieronder ziet u onze standaard kerstpakketten. Deze zijn te bestellen door op het kerstpakket te klikken.

Kerstpakket middel
Kerstpakket klein
Non-alcoholisch kerstpakket
Kerstpakket groot