Laat je meenemen in de wereld van de lekkerste wijnen en hapjes! De Kasteelhoeve werkt samen met 50 professionele wijnkenners die wijnproeverijen aanbieden door heel het land. Ook via Hap&Slok is het mogelijk om een wijnproeverij te reserveren in combinatie met een verse borrelplank. Dit kan je bestellen onder het kopje ‘onze planken en dranken – beleving’.

Borrelplank bestellen bij geboekte proeverij De Kasteelhoeve

Maak jullie wijnproeverij nog completer met een verse borrelplank van Hap&Slok! Speciaal voor de wijnproeverij hebben wij een heerlijke borrelplank samengesteld als mooie aanvulling op de diverse wijnen die jullie gaan proeven. De borrelplank is genoeg voor 6 tot 8 personen. Alleen de broodjes moeten nog even 5 tot 8 minuten op 220 graden in de oven worden afgebakken en de proeverij kan beginnen.

De borrelplank kan gratis worden afgehaald in onze winkel in Nijkerk, deze is geopend op donderdag 13:00-17:00, vrijdag en zaterdag 09:00-17:00. Daarnaast is het mogelijk om de borrelplank te laten bezorgen (€3,00 binnen Nijkerk, €5,00 buiten Nijkerk). Dit kan op maandag tot en met woensdag van 09:00 tot 17:00, donderdag 09:00-12:00, vrijdag en zaterdag van 09:00-17:00.

LET OP: Op zondag zijn wij gesloten. Wij hebben de borrelplanken zo samengesteld dat deze prima 2 dagen in de koelkast te bewaren zijn. Heb jij de proeverij op zondag gepland? Laat je borrelplank dan op vrijdag of zaterdag bezorgen of kom deze afhalen in onze winkel.

Willen jullie graag een borrelplank op maat laten maken? Mail gerust je wensen! Het is ook mogelijk om onze standaard borrelplanken, die je kan vinden onder het kopje ‘onze planken en dranken’, te bestellen voor de proeverij.

Bestel hier jullie borrelplank!