Hap&Slok heeft de deuren geopend van een eigen borrelwinkel! Vanaf 14 juli zijn wij verhuisd naar een nieuw en groter pand met nog meer lekkers en moois!

In onze winkel kunt u borrelplanken bestellen en direct meenemen, later op de dag afhalen of laten bezorgen. Naast de standaard borrelplanken kunt u ook uw eigen borrelplank samenstellen.

Om ons borrelassortiment compleet te maken verkopen wij o.a de heerlijke speciaalbieren van lokale brouwerijen uit Putten, Stroe, Barneveld en Achterveld en de smaakvolle wijnen van Astrid Joosten, Jonnie & Thérèse Boer van De Librije.

We hebben ook echte Nijkerkse wijnen van wijnhoeve Middeldorp, Hollandse Champagne, natuur bubbel, biologische rosé en diverse soorten kleine wijntjes.

Naast onze borrelplanken, heerlijke wijnen en bieren staat onze winkel vol zelfgemaakte lekkernij! Van huisgemaakte chutneys tot kaasfondue uit blik. Een volle delicatesse winkel waar alles voor de borrel te vinden is.

Ben je opzoek naar leuke en unieke cadeaus… Onze winkel staat er vol mee! Kom langs en geniet van al het lekkers!

De beleefwinkel

Hap&Slok is meer dan alleen een borrelwinkel. In onze winkel vindt u ook de ambachtelijke en unieke houtdraaiwerken van M into Wood en de prachtige schilderkunsten van Style Zeist.

Openingstijden: Donderdag 13:00-17:00, vrijdag 09:00-17:00 en zaterdag 09:00-17:00.

Adres: Verlaat 16, 3861 AA Nijkerk