Hap&Slok heeft de deuren geopend van een eigen borrelwinkel!

In onze winkel kunt u borrelplanken bestellen en direct meenemen, later op de dag afhalen of laten bezorgen. Naast de standaard borrelplanken kunt u ook uw eigen borrelplank samenstellen.

Om ons borrelassortiment compleet te maken verkopen wij o.a de heerlijke speciaalbieren van brouwerij Hert Bier uit Putten en de smaakvolle wijnen van Astrid Joosten, Jonnie & Thérèse Boer van De Librije.

De wijnen die wij verkopen:

  • Kus van Thérèse Sauvignon Blanc (wit)
  • Kus van Thérèse Temperanillo (rood)
  • Astrid & Thérèse Syrah-Grenache (rood)
  • Astrid & Thérèse Vermentino-Chardonnay (wit)
  • Astrid & Thérèse Grenache en Cinsault (rosé)

Naast bovenstaande wijnen hebben wij ook echte Nijkerkse wijnen van wijnhoeve Middeldorp, Hollandse Champagne, natuur bubbel, biologische rosé en diverse soorten kleine wijntjes.

Naast onze borrelplanken, heerlijke wijnen en bieren staat onze winkel vol zelfgemaakte lekkernij! Proef bijvoorbeeld onze huisgemaakte olijfolie in de smaken sinaasappelschil, peper en basilicum of huisgemaakte rode-uien marmelade en gerookt zeezout. Ook verkopen wij 3 soorten kaasfondue, truffel, Hollandse en blauwader. Deze kaasfondues zijn te koop in potjes voor 2 of 4 personen. Om de borrelplank af te maken hebben wij 3 soorten balsamico’s: Vijg, truffel en naturel. Onze Mandarinetto en chocolade limoncello zijn ook een heerlijke afsluiter van een gezellige borrelavond.

Ben je opzoek naar leuke en unieke cadeaus… Onze winkel staat er vol mee! Kom langs en geniet van al het lekkers!

De beleefwinkel

Hap&Slok is meer dan alleen een borrelwinkel. In onze winkel vindt u ook de ambachtelijke en unieke houtdraaiwerken van M into Wood en de prachtige schilderkunsten van Style Zeist. Beneden in de winkel is een kleine galerie met deze unieke woonasseccoires en cadeaus te vinden. Een echte beleefwinkel dus!

Openingstijden: Donderdag 13:00-17:00, vrijdag 09:00-17:00 en zaterdag 09:00-17:00.

Adres: Verlaat 2, 3861 AA Nijkerk