Hallo, wij zijn de zussen Evi en Milou Verweij en wij zijn grote fan van borrelen! Om die reden zijn wij Hap&Slok begonnen. Wij willen andere mensen ook laten genieten van een heerlijke borrel.

Wij vinden het belangrijk dat al onze producten vers en van hoge kwaliteit zijn. Daarom kiezen wij de producten zorgvuldig uit, zijn onze smeersels en dipjes van eigen recept en worden de hapjes zelf gemaakt!

Bij een borrelplank is een lekker speciaal biertje of een wijntje niet weg te denken. Wij vinden het leuk om nieuwe lokale bieren uit te proberen en zijn daarom een samenwerking aangegaan met Brouwerij Hert Bier. De bieren van Brouwerij Hert Bier zijn lokaal gebrouwen speciaalbieren met een heerlijke smaak! Ook onze wijnen hebben wij met veel aandacht uitgekozen als aanvulling op de borrelplank. De wijnen hebben een toegankelijke, frisse en volle smaak en zijn goed te combineren met onze verse producten.

We maken de borrelplanken met veel passie en plezier. Wij hopen dat we met onze borrelplanken, wijnen en bieren uw borrel compleet en smaakvol maken.