Hap&Slok verzorgt ook borrelplanken voor zakelijke gelegenheden, evenementen en bruiloften! Denk aan een heerlijke borrelplank voor de vrijdagmiddagborrel, een hartige bruidsborrel taart of borrelplanken voor evenementen, zoals familiedagen of andere feesten. Deze borrelplanken worden naar uw wens gemaakt óf kies uit 1 van onze standaard borrelplanken. Om de borrel compleet te maken bezorgen wij ook de heerlijke speciaalbieren van Hertbier, verschillende wijnen of fris.

Zakelijk borrelen en lunchen

Borrelen met je collega’s of tijdens een vergadering, dat doe je met de borrelplanken van Hap&Slok! Hap&Slok biedt ook de mogelijkheid om op vaste dagen borrelplanken te bezorgen. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld iedere laatste vrijdag van de maand een borrelplank te ontvangen. Bestel onze standaard borrelplanken via deze website of neem contact met ons op voor borrelplanken op maat.

Op zoek naar een lekkere lunch die net wat anders is dan het standaard… Dan ben je bij Hap&Slok aan het juiste adres, want naast onze borrelplanken verzorgen wij ook uitgebreide lunch. Ons lunchmenu bestaat uit diverse soorten broodjes, salades, sappen en soep. Al onze broodjes en salades worden vers bereid met onze huisgemaakte producten. Ons lunchmenu is hieronder te vinden. Alle combinaties zijn mogelijk! Heeft u andere wensen? Geef dit vooral aan, want alles is mogelijk. Bestellen van de lunch kunt u doen door een mail te sturen naar bestellen@hapenslok.nl, dit graag minimaal een dag van te voren.

Gluten- en lactose vrije borrelplanken en lunch is mogelijk! Ook met andere allergieën houden wij rekening.

Thema borrels en losse borrelhapjes

Ook verzorgen wij borrels in thema en is het mogelijk om losse borrelhapjes te bestellen. Is een borrelplank niet helemaal wat u zoekt? Dan hebben wij ook losse hapjes met een chique uitstraling. Geheel naar uw wensen te maken en uiteraard met onze eigen creativiteit.

Prijzen losse hapjes : €1,50 – €3,50 per hapje (de prijs verschilt per soort hapje. Van luxe vis hapjes, zoals zalm taartjes, garnalen cocktails tot huisgemaakte gevulde eitjes, meloen met ham en huisgemaakte wrapjes). Ook hebben wij borrelbakjes die er feestelijk uitzien om neer te zetten tijdens feesten en borrels. Deze kunt u vinden in onze webshop onder ‘borrelplanken’.

Vragen naar de mogelijkheden? Stuur gerust een mailtje naar bestellen@hapenslok.nl of kom langs in de winkel.

Bruidsborrel taart

Ga jij binnenkort trouwen en wil je een keer wat anders dan een standaard zoete bruidstaart… Hap&Slok maakt heerlijke en mooie bruidsborrel taarten op maat! Ook voor de borrel tijdens het feest hebben wij mooi opgemaakte borrelplanken, daarnaast is het mogelijk om i.p.v de standaard bittergarnituur onze overheerlijke nacho’s te bestellen met huisgemaakte guacamole, tomatensalsa en zure room. Persoonlijk contact en goede communicatie vinden wij erg belangrijk, we nodigen je daarom graag uit om eens langs te komen in ons winkeltje.

Evenementen en feesten

Ook voor evenementen en feesten maken wij heerlijke borrelplanken, amuse hapjes, bruschetta’s, wraps en nog veel meer! Denk bijvoorbeeld aan feesten op school, familiedagen, verjaardagen of een high tea. Het is mogelijk om de borrelhapjes op onze houten planken of etagères te bestellen of op onze standaard cateringschalen die gemakkelijk in de koelkast te bewaren zijn. Bekijk ons assortiment onder het kopje ‘Onze planken en dranken’. Daarnaast maken wij veel op maat. Heeft u specifieke wensen of wilt u een volledige maaltijd laten maken? Neem gerust contact met ons op.

Zakelijke presentjes

Ook voor zakelijke presentjes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken cadeaupakketten op maat, naar ieder gewenst bedrag. Benieuwd? Kom eens langs in de winkel!