Hap&Slok verzorgt ook borrelplanken voor zakelijke gelegenheden, evenementen en bruiloften! Denk aan een heerlijke borrelplank voor de vrijdagmiddagborrel, een hartige bruidsborrel taart of borrelplanken voor evenementen, zoals familiedagen of andere feesten. Deze borrelplanken worden naar uw wens gemaakt óf kies uit 1 van onze standaard borrelplanken. Om de borrel compleet te maken bezorgen wij ook de heerlijke speciaalbieren van Hertbier, verschillende wijnen of fris.

Zakelijk borrelen

Borrelen met je collega’s of tijdens een vergadering, dat doe je met de borrelplanken van Hap&Slok! Hap&Slok biedt ook de mogelijkheid om op vaste dagen borrelplanken te bezorgen. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld iedere laatste vrijdag van de maand een borrelplank te ontvangen. Bestel onze standaard borrelplanken via deze website of neem contact met ons op voor borrelplanken op maat.

Ook verzorgen wij borrels in thema!

Bruidsborrel taart

Ga jij binnenkort trouwen en wil je een keer wat anders dan een standaard zoete bruidstaart… Hap&Slok maakt heerlijke en mooie bruidsborrel taarten op maat! Ook voor de borrel tijdens het feest hebben wij mooi opgemaakte borrelplanken, daarnaast is het mogelijk om i.p.v de standaard bittergarnituur onze overheerlijke nacho’s te bestellen met huisgemaakte guacamole, tomatensalsa en zure room. Persoonlijk contact en goede communicatie vinden wij erg belangrijk, we nodigen je daarom graag uit om eens langs te komen in ons winkeltje.

Evenementen en feesten

Ook voor evenementen en feesten maken wij heerlijke borrelplanken. Denk bijvoorbeeld aan feesten op school, familiedagen, verjaardagen of een high tea. Het is mogelijk om de borrelhapjes op onze houten planken of etagères te bestellen of op onze standaard cateringschalen die gemakkelijk in de koelkast te bewaren zijn.

Afhaal- en bezorg informatie

Op vrijdag en zaterdag bezorgen wij deze borrelplanken tussen 09:00 en 17:00. Maandag t/m donderdag bezorgen wij tussen 09:00 en 12:00. Onze afhaaltijden zijn: maandag t/m woensdag 09:00-12:00, donderdag t/m zaterdag 09:00-17:00. Voor meer informatie bekijk dan de pagina ‘afhaal- en bezorg informatie’.

Zakelijke presentjes

Ook voor zakelijke presentjes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken cadeaupakketten op maat, naar ieder gewenst bedrag. Benieuwd? Kom eens langs in de winkel!